Crema de carbassa i poma

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de carbassa.
  • Dues pomes mitjanetes Golden.
  • Una ceba petita.
  • Un pot de crema de llet.
  • Sal, oli verge d'oliva, i pebre negre.

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb l'oli i la ceba a dauets.
Quan comenci a enrossir, hi afegirem el pebre negre, i la sal.
Tallarem la carbassa i la poma a trossets petits, i ho enrossirem també a la mateixa cassola.
Ho cobrirem d'aigua, i deixarem que bulli uns deu minuts.
Ho passarem tot per la batidora manual, juntament amb la crema de llet.

30min

Notes

Aquesta sopa cal servir-la molt calenta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Carmen vives diu:
Aquesta crema de carabassa la faig mol semblam també faig un flam de carabassa mol bo ja la posarè aproximament.
T'he he enviat un correu ja el veuràs.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: