Esmorzar típic Irlandès

Categoria:
Típica de: Irlanda
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es pelen les patates i es posant a bullir i quan estan cuites es passen pel passe puré i es guarden.
Estella la ceba i es posa amb la patata es remena i fem unes boles amb forma de amb burgesa i es passen per la farina i les fregim
Posem les salsitxes a la paella i també la botifarra negre i blanca, tot a la mateixa paella i posem la cansalada, i també els xampinyons, i per ultim els tomàquets partits per la mitat, i al final fem els ous a far-rast.
Mon-tarem el plat i posarem dues salsitxes, per persona un tall de botifarra blanca un de negre, dos talles de cansalada , un ou a far-rat, mig tomàquet, i un parell de pastisset de patata, i també un parell de xampinyons, agafarem el pa i el torrarem, i posarem una torrada per persona i podem donar el plat a punt per menjar.

Notes

Com veieu es un plat molt consistien per escomesa be el dia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se