Mandonguilles amb calamars

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar en un bol gran els dos tipus de carn picada, l'ou, el pa sec remullat en la llet, la canyella, un pessic de sal i de pebre, 1 dent d'all picada i la meitat del julivert també picat. Barrejar molt bé, deixar reposar uns minuts i donar forma a les mandonguilles amb les mans.
Enfarinar les mandonguilles i fregir en una paella amb oli ben calent. Escórrer sobre paper de cuina i reservar.
Pelar i picar la ceba i sofregir, a foc lent, en una cassola amb un parell de cullerades d'oli.
Afegir el tomàquet fregit i ofegar uns minuts. Afegir els calamars, coure un parell de minuts i regar amb el vi blanc. Deixar reduir.
Afegir les mandonguilles a la cassola, remenar suaument per no trencar-les i cobrir-ho tot amb brou. Coure lentament uns 30 minuts.
Mentre, preparar una picada amb 1 dent d'all, les ametlles, la meitat del julivert i el "biscote". Afegir la picada a la cassola juntament amb els pèsols 10 minuts abans de retirar del foc.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se