Mandonguilles amb calamars

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr. de carn picada de porc
  • 300 gr. de carn picada de vedella
  • 300 gr. de calamars nets i trossejats
  • 1 ou
  • 1 ceba
  • 4 cullerades de tomàquet fregit
  • 2 dents d'all
  • 250 gr. de pèsols
  • 1 llesca de pa sec
  • 1 cullerada d'ametlles torrades
  • 1 "biscote"
  • 1 tassa de farina
  • 1 tasseta de llet
  • 1 got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Un pessic de canyella en pols
  • 3 branquetes de julivert
  • Brou
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Posar en un bol gran els dos tipus de carn picada, l'ou, el pa sec remullat en la llet, la canyella, un pessic de sal i de pebre, 1 dent d'all picada i la meitat del julivert també picat. Barrejar molt bé, deixar reposar uns minuts i donar forma a les mandonguilles amb les mans.
Enfarinar les mandonguilles i fregir en una paella amb oli ben calent. Escórrer sobre paper de cuina i reservar.
Pelar i picar la ceba i sofregir, a foc lent, en una cassola amb un parell de cullerades d'oli.
Afegir el tomàquet fregit i ofegar uns minuts. Afegir els calamars, coure un parell de minuts i regar amb el vi blanc. Deixar reduir.
Afegir les mandonguilles a la cassola, remenar suaument per no trencar-les i cobrir-ho tot amb brou. Coure lentament uns 30 minuts.
Mentre, preparar una picada amb 1 dent d'all, les ametlles, la meitat del julivert i el "biscote". Afegir la picada a la cassola juntament amb els pèsols 10 minuts abans de retirar del foc.

2h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!