Canelons de rap i llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Elaboració

En 1/4 litre d'aigua freda, amb la fulla de llorer, 1/2 ceba i julivert, escalfar el rap sense que arribi a bullir. Escórrer, esmicolar i reservar
En una cassola fregir els llagostins (6 minuts aprox.), salpebrar al gust, afegir el conyac i 2 cullerades d'aigua i fregir 3 minuts més. Treure els llagostins de la cassola, pelar-los i picar-los molt bé i reservar.
Afegir al sofregit de la cassola la tòfona picada, el tomàquet fregit, els ous durs prèviament picats, el rap, els llagostins i el formatge ratllat. Posar nou moscada, sal i pebre. Deixar uns minuts a foc lent, anant remenant.
Posar a coure les plaques de canelons en abundant aigua amb sal, seguint les instruccions de l'envàs. Escórrer i posar sobre d'un drap de cuina de fil per tal que desprenguin tota l'aigua.
Fer una salsa bexamel amb la mantequilla, la farina i la llet.
Farcir els canelons, cobrir amb la salsa bexamel, posar una capa fina de formatge ratllat i unes puntes de mantega i gratinar.

2h

Notes

Queda molt bé servir en cassoletes individuals, ja que d'altra manera al passar els canelons de la safata del forn als plats és molt fàcil que es trenqui algun i que el gratinat no quedi tan maco.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se