Peus de porc amb bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola i un morter per la picada o batidora elèctrica.

Elaboració

Una vegada néts els peus de porc, els tallarem en sis trossos cadascun, i els salpebrarem.
Posarem els peus en una olla a pressió, coberts d'aigua, amb l'os del pernil i una fulleta de llorer.
Deixarem que cogui durant uns 15 o 20 minuts (segons la mida).
Prepararem, mentrestant, en una cassola amb oli un sofregit amb la ceba a trossets petits, i després hi afegirem els alls a trossets, i la tomaca escalivada triturada.
Quan tinguem els peus de porc ben tous, treurem els ossos més grossos, i els posarem a la cassola del sofregit. Hi tirarem el licor, i ho flamejarem.
Farem la picada amb l'all i les ametlles, una mica d'aigua, el pebre vermell, el pa fregit d'antuvi, i la maizena.
Ho tirarem tot a la cassola, amb una punteta de bitxo i els bolets, i deixarem que bulli durant uns cinc minuts més.

1h

Notes

Cal presentar-ho molt calent a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se