Espigalls ofegats

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla i un plat fondo, si pot ser de terrissa.

Elaboració

Es renten i tallen totes les verdures
La cansalada i llangonissa es fàn a trossets petits
En una olla i tot en fred es vàn posant en aquest ordre: espigalls a trossets, cebes, alls, cansalada, botifarres negres senceres, llangonisa, oli un raig, sal, menta un manat generós, 1 fulla de llorer i una cullereta de postres de pebre vermell, un raig de vi blanc, de cuinar.
Una vegada posat tot a l'olla es sacsa en moviments rotatoris i de dalt a baix, per barregar-ho tot,
i es posa al foc baixet, amb un plat sopero plé d'aigua, aquesta farà vapor i en pendrà el que necesiti
el guisat, si no es và vigilant i si cal afegir miquetes d'aigua.
Es sap que es cuit quan la verdura a minvat i es tendre tot plegat.

1h

Notes

Es una recepta molt antiga de casa meva i, la serveixo per completar-la i a part, amb una truita de ceba i sardines a la brasa i cadascú en pren el que més goig li fa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se