Ous ferrats dolços

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Plats individuals de postres.

Elaboració

és senzillíssima.
Posarem nata muntada en un plat, fent dues o tres muntanyetes.
Posarem al bell mig de cadascuna, mig tall de préssec en almívar, (hem de tenir-lo a la nevera, per tal que sigui molt fred)
I llestos!!!
Podem decorar-ho amb caramel líquid, si volem, o unes fulletes de menta.

10min

Notes

Preparar aquest plat en el moment de servir-lo, tenint en compte de presentar-lo molt fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se