Salmó especiat al forn amb salsa de iogurt i curry
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 trossos de llom de salmó
- 1 ceba petita
- 1/2 llimona
- Julivert
- Sal pebre
- Herbes provençals (o les que volgueu)
Per la salsa:
- 1 cullerada de iogurt natural
- 1 cullerda de formatge tipus philadelphia
- Curry
- Sal
- Orenga
- Alfàbrega
Elaboració
Tallem la ceba a tires i la posem al fons d'una safata pel forn fent de llit del salmó que hi posarem a sobre. Seguidament tallem la llimona en mitges llunes i les posarem sobre la llimona, banyarem amb un gotet d'aigua i un rajolí d'oli i salpebrem. Enfornem durant uns 20 minuts a 180º, fins que veiem que la ceba s'estova una mica. Salpebrerem el salmó i especierem amb les herbes provençals, i el posarem sobre la ceba i la llimona. Enformen uns 10 minuts i el servirem calent. Per fer la salsa barrejarem tots els ingredients i en posarem una mica al plat per acompanyar el salmó.
Comparteix aquesta recepta: