Carxofes amb cloïsses

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu les carxofes i deixeu els cors nets, coeu-los amb aigua i sal , durant 20-25 minuts,
fins que estiguin tous. Deixeu-los refredar dins del líquid de cocció.
Poseu les cloïsses al foc en un cassó tapat amb una mica d'aigua.Retireu el pot del foc un cop s'hauran obert.
Escorreu les carxofes, talleu-les en 8 trosos i reserveu-les. Piqueu la ceba ben fina i ofegueu-la en un cassola amb oli d'oliva. Quan estigui transparent, afegiu-hi l'all picat i ofegue-lo. Afegiu la farina i desfeu amb el fumet calent. Remeneu-ho bé.
Afegiu-hi les cloïsses, afegiu el vi i deixeu coure durant 3 minuts. Mentrestant, feu una picada amb el pa fregit, les ametlles i el julivert. Afegim la picada i les carxofes al guisat. Rectifiqueu de sal i pebre.

1h

Notes

Es millor deixar reposar abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se