Crema de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es separa la pinya del suc es talla la pinya a trossets petits i es posa en un vol.
Amb el suc de la pinya i el de la llimona escorreguda el sucre els ous la farina i la pell de la llimona rallada, es bat tot i es posa al foc i es cou tot sense deixar de remenar fin que sigui espès,seguidament tes tira al vol on tenim la pinya es deix refredar i es posa a la nevera es pot serviren coes de gelat es decora amb anissos de colors

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se