Crema de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 pot de de pinya gran
- 1 llimona
- 2 ous sencers
- 1 cullerada de les grans de farina de blat de moro (maicena)
- 2 cullerades de sucre
6 racions
Elaboració
Es separa la pinya del suc es talla la pinya a trossets petits i es posa en un vol.
Amb el suc de la pinya i el de la llimona escorreguda el sucre els ous la farina i la pell de la llimona rallada, es bat tot i es posa al foc i es cou tot sense deixar de remenar fin que sigui espès,seguidament tes tira al vol on tenim la pinya es deix refredar i es posa a la nevera es pot serviren coes de gelat es decora amb anissos de colors
25min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?