Crema de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot de de pinya gran
  • 1 llimona
  • 2 ous sencers
  • 1 cullerada de les grans de farina de blat de moro (maicena)
  • 2 cullerades de sucre

6 racions

Elaboració

Es separa la pinya del suc es talla la pinya a trossets petits i es posa en un vol.
Amb el suc de la pinya i el de la llimona escorreguda el sucre els ous la farina i la pell de la llimona rallada, es bat tot i es posa al foc i es cou tot sense deixar de remenar fin que sigui espès,seguidament tes tira al vol on tenim la pinya es deix refredar i es posa a la nevera es pot serviren coes de gelat es decora amb anissos de colors

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
És una delícia, a més de senzilla, ha agradat molt

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: