Patates amb pernil

Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

4 racions

Elaboració

tallar les patates a làmines molt fines, podeu ajudar-vos amb una talladora de carn, en una safata anar posant un tall de patata a sobre un tall de pernil i una altra de patata com si fos un sandvitx,
quan tingueu totes les patates preparades reservar-les .
en un plat fons fer una barreja de farina blanca aigua i una mica de sal, fins que quedi una textura ni molt líquida ni molt espessa,
preparar una paella amb abundant oli calent anar fregint les patates previament untades amb la barreja de farina i aigua que hem preparat fins que quedin ben daurades.
aquesta recepta també es pot fer amb pernil dolç.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se