Patates amb pernil

Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients:

  • 2 patates
  • 150 gr. de pernil serrà a làmines molt fines
  • Farina blanca

4 racions

Elaboració

tallar les patates a làmines molt fines, podeu ajudar-vos amb una talladora de carn, en una safata anar posant un tall de patata a sobre un tall de pernil i una altra de patata com si fos un sandvitx,
quan tingueu totes les patates preparades reservar-les .
en un plat fons fer una barreja de farina blanca aigua i una mica de sal, fins que quedi una textura ni molt líquida ni molt espessa,
preparar una paella amb abundant oli calent anar fregint les patates previament untades amb la barreja de farina i aigua que hem preparat fins que quedin ben daurades.
aquesta recepta també es pot fer amb pernil dolç.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1249 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: