Barquetes d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País valencià
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Partir els alvocats per la meitat i retirar l'os. Extraure amb molt de compte la polpa, que es talla a daus i s'arruixa amb unes gotes de llima, reservar les corfes buides per fer les barquetes.
Trossejar les olives, els ous durs i la tonyina, abocar una cullerada d'oli i una poca de sal, mesclar la polpa dels alvocats i la resta d'ingredients amb la salsa maionesa i farcir les corfes dels alvocats amb aquesta mescla.
Cobrir les barquetes amb el caviar i servir-les en una font amb base de fulles de lletuga trinxada a julianna i adornar amb les tomaquetes “cherry“

40min

Notes

Cal escudellar-los amb una base de fulles d'ensiam de qualsevol tipus, si son vaiats molt millor i més vistós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se