Sandvitxos de albergínia amb mozzarella

Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

tallar la albergínia a rodanxes fines
barrejar el suc de llimona amb l'oli i salpebrar
untar les rodanxes d'albergínia amb la barreja i rostir-les a temperatura mitjana durant 3 minuts fins que quedin daurades només per la part de baix
donar la volta a la meitat de les rodanxes i cobrir-les amb la mozzarella i el tomàquet
posar la resta de rodanxes damunt perquè quedi com si fos un sandwich
deixar que es torrin un parell de minuts més per cada costat amb compte quan se'ls dóna la volta que no es trenquin.
untar amb la barreja d'oli.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se