Sandvitxos de albergínia amb mozzarella

Ingredients

  • 1 albergínia gran
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • oli d'oliva
  • 125 gr. de mozzarella ratllada
  • 2 tomàquets secs picats
  • Sal i pebre.

2 racions

Elaboració

tallar la albergínia a rodanxes fines
barrejar el suc de llimona amb l'oli i salpebrar
untar les rodanxes d'albergínia amb la barreja i rostir-les a temperatura mitjana durant 3 minuts fins que quedin daurades només per la part de baix
donar la volta a la meitat de les rodanxes i cobrir-les amb la mozzarella i el tomàquet
posar la resta de rodanxes damunt perquè quedi com si fos un sandwich
deixar que es torrin un parell de minuts més per cada costat amb compte quan se'ls dóna la volta que no es trenquin.
untar amb la barreja d'oli.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: