Gelat de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Montem la nata líquida i la reservem a la nevera.
Desfem al bany maria la xocolata i afegim el sucre i anem barrejant fins que estigui tot ben barrejat, afegim els ous i la llet i anem remenant perquè quedi tot ben desfet i sense grumolls; ho deixarem refredar.
Un cop tenim la xocolata freda hi afegim les cookies ben esmicolades i a continuació la nata poc a poc i anem treballant la barreja fins tenir una masa cremosa sense grumolls, ho posem en un recipient a poder ser metàlic, i ho col.loquem al congelador unes hores fins que agafi consistència.

Notes

Per servir-lo pots posar trossets d'ametlla torrada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se