Sopa de festa major

Categoria:
Típica de: Espanya → Tarragona
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Elaboració de les micro mandonguilles:

Les dues carns picades, l’ou corresponent, la sal i pebre se’n fa una mescla i damunt de farina s’hi formen unes petites boletes, han d’esser molt petites per que, , se’n agafin vàries en cada cullerada.
S’escalden amb el brou molt calent i es reserven.

Elaboració de la sopa:

Es parteixen els croissants i es torren al forn. En una olla al fogó si hi posa el brou, la nata i l’ametlla torrada. Es revisa de sal. Ara si hi tiren els croissants torrats. Si voleu la sopa més fina del que queda doneu-hi un cop de batedor manual. Una vegada la teniu al vostre gust tireu-hi les mandonguilletes reservades.
Aquesta sopa es una versió moderna de la sopa de pa que feia la meva àvia Mercè quan era jo petit i que era molt usual. A mi, personalment, m’agrada molt, espero que la proveu ja que es una modernitat d’una sopa clàssica.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se