Sopa de festa major
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → Tarragona
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 g. de Croissants
- 50 g. d’ametlles torrades i molt ben picades.
- 1 l de Brou de Carn o Pollastre
- 400 g. de Nata liquida de 35º M.G. aprox.
- 200 g. de carn de vedella picada
- 200 g. de carn de porc picada
- 1 o 2 ous sencers + Sal i Pebre molt (Opcional)
4 racions
Elaboració
Elaboració de les micro mandonguilles:
Les dues carns picades, l’ou corresponent, la sal i pebre se’n fa una mescla i damunt de farina s’hi formen unes petites boletes, han d’esser molt petites per que, , se’n agafin vàries en cada cullerada.
S’escalden amb el brou molt calent i es reserven.
Elaboració de la sopa:
Es parteixen els croissants i es torren al forn. En una olla al fogó si hi posa el brou, la nata i l’ametlla torrada. Es revisa de sal. Ara si hi tiren els croissants torrats. Si voleu la sopa més fina del que queda doneu-hi un cop de batedor manual. Una vegada la teniu al vostre gust tireu-hi les mandonguilletes reservades.
Aquesta sopa es una versió moderna de la sopa de pa que feia la meva àvia Mercè quan era jo petit i que era molt usual. A mi, personalment, m’agrada molt, espero que la proveu ja que es una modernitat d’una sopa clàssica.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1486 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.