Torró de crema cremada
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						
						
						
Ingredients
Ingredients pels torrons:
- A/. 500 g. d’ametlla molta
- 4 rovells d’ou
- 150 g. de glucosa
- Vanil•lina
- B/. 450 g. Sucre
- 150 g. Nata de muntar
Ingredients per la Yema per cremar:
- Poseu els ous que voleu fer de yema, amb closca, a la balança i
- Poseu el mateix pes de sucre.
Elaboració
							Confecció del torró: 
Poseu els components del apartat A/. Dintre del perolet de la batedora i la pala ancorada.
En un cassó al foc hi popeu el B/. O sigui el sucre i la nata. Remeneu-ho be. Quan comenci a bullir, sobre tor, no el remeneu mes.  Tindreu al costat del foc un bol amb aigua freda. No es moveu del davant, i de tant en tant suqueu-hi una punteta l’escumadora i porteu-la al bol. Toqueu-ho i quan noteu que podeu fer una boleta amb el xarop, aquest es el punt de barrejar-lo en la batedora, engegueu a marxa curta i aneu incrementant la velocitat fins que noteu que ha refredat una mica. Bolqueu-ho damunt d’un paper gruixut p.e.: barba, sulfuritzat o de forn.  Doneu-li forma de dos barres i les deixeu refredar i quallar.
Confecció de la Yema:
Trenqueu els ous i barregeu-los en un cassó amb el sucre, doneu-hi un cop de triturador elèctric i, doneu el foc ben suau i am una espàtula de fusta cura sense deixar de remenar, sobre tot, rascar el fons del cassó per que es mol propens a aferrar-se. Una vegada vegeu que fa alguna bufada, principi d’ebullició, es reu del foc i es bolca en una plàtera per que es refredi. Es pot guardar varies emanes a la nevera ben tapada.
Cremat del torro:
Partiu les dues barres i en la cara menys bonica escampeu sucre i cremeu. 
Gireu les barres i poseu damunt una napada de gema, ensucreu abundosament i torneu a cremar.
Ja teniu els torrons de Crema a punt de menjar.
Nota.  Recomano que es vigili el sucre i la nata quan son al foc, no es moveu del davant es molt poc temps.
														
 45min
  45min 
Notes
Es deu de disposar d’una batedora/mescladora amb pala de tipus casolà.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 8394 visites.
 8394 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Natilles
 Natilles 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram