Torró blanc de taronja
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Fórmula:
- 900g de Xocolata blanca
- 150 g de Praliné
- 80 g de pell de Taronja confitada
- Filets de Taronja confitada per decorar
- Vanillina una punteta de ganivet.
Elaboració
Confecció:
Posar la cobertura blanca al bany/maria , l’aigua no ha de bullir, foc baix.
Amb un triturador domèstic moldreu fins a fer una pasta impalpable: 38 g d’avellanes torrades + 38 g d’ametlles torrades + 75 g de sucre molta. Reserveu-ho.
Tingueu, si podeu, els 80 g de pell de taronja, ben lliure del xarop de confitar, tallats al quadre (1/2 cm.)
Tingueu també uns talls llarcs i de rodons, o al vostre gust, per decorar últimament.
Barregeu el praliné la cobertura blanca ben desfeta i el picat de taronja.
Emmotlleu i piqueu contra un marbre per extreure possibles bombolles d’aire.
Decorar i posar a la nevera. A les dues hores ja podeu desemmotllar.
Es conserva a temperatura ambient.
Dificultat: baixa si es disposa de motlles
En surten tres barres
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1626 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.