Sardines escabetxades
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						Típica de: Tarragona (barri maritim serrallo)
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Sardines ben fresques
- Pebre vermell, Pebre negre sense moldre i Sal.
- Vi Blanc i Vinagre de vi (doble de blanc que de vinagre)
- Oli per fregir les sardines. Abundant i admet de gira-sol.
- Alls sense pelar en abundància. Llorer, Romaní i Farigola.
Elaboració
Preparació de les Sardines:
Treure els caps de les sardines, netejar de visceres, escatar-les  i rentar al raig de l’aigua. Escórrer-les. Enfarinar-les i reservar. Es millor tenir-les totes enfarines per la comoditat del fregit. Fregir en una paella on us en càpiguen força. Procureu fer  paellades de tamanys semblants.
Preparació de l’Escabeix:
 L’oli restant del fregit i colat més el vi blanc i el vinagre també els dos pebres i els alls,  i les herbes poseu-ho tot a bullir. Quan arrenca el bull es tira damunt les sardines que ja estaran en un recipient per la seva conservació o en la nevera si han de durar més de uns 10 dies.
Nota.- Es aconsellable que en cap moment de la el•laboració, desprès de fregides les sardines  intervingui en la  composició aigua o humitat.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3556 visites.
 3556 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Conserves
 Conserves Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram