Sardines escabetxades

Categoria:
Típica de: Tarragona (barri maritim serrallo)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Sardines ben fresques
  • Pebre vermell, Pebre negre sense moldre i Sal.
  • Vi Blanc i Vinagre de vi (doble de blanc que de vinagre)
  • Oli per fregir les sardines. Abundant i admet de gira-sol.
  • Alls sense pelar en abundància. Llorer, Romaní i Farigola.

Elaboració

Preparació de les Sardines:

Treure els caps de les sardines, netejar de visceres, escatar-les i rentar al raig de l’aigua. Escórrer-les. Enfarinar-les i reservar. Es millor tenir-les totes enfarines per la comoditat del fregit. Fregir en una paella on us en càpiguen força. Procureu fer paellades de tamanys semblants.

Preparació de l’Escabeix:

L’oli restant del fregit i colat més el vi blanc i el vinagre també els dos pebres i els alls, i les herbes poseu-ho tot a bullir. Quan arrenca el bull es tira damunt les sardines que ja estaran en un recipient per la seva conservació o en la nevera si han de durar més de uns 10 dies.
Nota.- Es aconsellable que en cap moment de la el•laboració, desprès de fregides les sardines intervingui en la composició aigua o humitat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: