Pell de taronja confitada
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Confitures
						
						
						
						
						
						
Ingredients
Fórmula:
- Taronges de la pell mes gruixuda que trobeu.
- Sucre
- Aigua
Elaboració
Confecció:
1-Peleu les taronges procurant treure la pell sense trencar-la  tallant-les en vertical i fent-ne de 4 a 6 trossos segons la seva grandària.
2-Poseu a bullir els trossos de pell amb aigua, a foc suau i durant 8 o 10 minuts, en funció del gruix de la mateixa pell. 
3-Escórrer, i tot seguit afegir  a les pells de taronja la quantitat necessària de sucre i aigua per cobrir-les. 
Cocció:
Tot junt haurà de bullir 2 minuts.  Per saber la proporció adequada de sucre i aigua, cal seguir la següent equivalència: per cada 250 grams de sucre, 150 grams d’aigua. 
L’endemà tornar a fer bullir el xarop resultant, i quan arrenqui el bull escaldar les pells de taronja. Si les voleu més confitades, esperar el dia següent, i fer arrencar al bull conjuntament pells i xarop.
Conservació:
A la nevera i ben cobertes les pells pel xarop.
Ben confitades, i sense el xarop, podeu posar-les ben apretades al congelador.
														
Notes
L’Apunt Final:
La pell de taronja confitada va molt bé, a  talls petits per adornar postres àcides. També dóna uns tocs amargs a les macedònies. Si sou molt atrevits podeu guarnir plats de carns fortes i posant-ne una picada a la salsa.
Origen: Desconegut, però molt antic.
Dificultat: Baixa si es segueix al peu de la lletra.
Temps: Fer bullir varis dies.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7576 visites.
 7576 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  60 min.
 60 min. 
  Salses
 Salses Carns
 Carns Mousse
 Mousse Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram