Torró de bombó suïss

Ingredients

Formula:

  • 500 g d Praliné =(125g avellanes torrades + 125 g d’ametlles torrades + 250 g Sucre llustre)
  • Tot ben molt amb turmix potent.
  • 250 g Cobertura negra. Ni ha al mercat especial per pastissos en rajoles de ¼ de quilo
  • 250 g Cobertura blanca. També es troba al mercat.
  • 400 g d’avellanes torrades i pelades
  • Vanillina. Una punteta de ganivet petit.

Elaboració

Confecció
Moldre el praliné tant fi com es pugui, reserveu-lo
Tingueu les dues xocolates juntes i dissoltes al bany maria, evitant sempre el contacte de les xocolates amb l’aigua, afegiu la vanil•lina.
Barregeu les xocolates i el praliné de forma enèrgica amb un batedor de varetes, si no disposeu d’una màquina. Una vegada ben homogeneïtzat tireu-hi les avellanes i amb una escumadora barregeu-les be.
Ja es pot emmotllar. Piqueu els motlles conta un marbre i poseu-los a la nevera. A les sis hores ja els podreu desemmotllar.
Si no disposeu de motlles: podeu folrar amb paper de film una plàtera, escollint la mida pròxima a doble barra i una vegada està a temperatura ambient, la talleu pel mig i us sortiran les dues barres.
Temporada: Festes de Nadal
Dificultat: poca si es disposa de motlles

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Laura Gallardo diu:
Me l'apunto!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!