Crestes de cabell d’àngel

Ingredients

  • Postres, Berenars i Tè

Ingredients:

  • Discos “La Cocinera”
  • Cabell d’àngel confitat
  • Sucre

Elaboració

Confecció:

Es posa Cabell d’àngel a la meitat del disc.
Es pinta amb aigua tot el voltant i es tapa doblegant la part buida.
Es pressiona amb una forquilla de taula de pues amples

Cocció:

Es fregeixen a dues cares amb oli a uns 160/170º C. Estan uns dos minuts da cada cara. S’escorren d’oli i s’ensucren de les dues cares pressionant-los damunt d’abundant sucre.
Duren, tapats, bastants dies. Aprox. una setmana. Acabats de fer son molt bons.
NOTA: No confondré amb els pastissets. Podria servir succedani

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2035 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: