Crestes de cabell d’àngel
Ingredients
- Postres, Berenars i Tè
Ingredients:
- Discos “La Cocinera”
- Cabell d’àngel confitat
- Sucre
Elaboració
Confecció:
Es posa Cabell d’àngel a la meitat del disc.
Es pinta amb aigua tot el voltant i es tapa doblegant la part buida.
Es pressiona amb una forquilla de taula de pues amples
Cocció:
Es fregeixen a dues cares amb oli a uns 160/170º C. Estan uns dos minuts da cada cara. S’escorren d’oli i s’ensucren de les dues cares pressionant-los damunt d’abundant sucre.
Duren, tapats, bastants dies. Aprox. una setmana. Acabats de fer son molt bons.
NOTA: No confondré amb els pastissets. Podria servir succedani
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4099 visites.
 4099 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Coca
 Coca Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram