Cassola de conill amb fideus

Categoria:
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar, assecar i salar el conill.
A continuació, escalfar l'oli en una olla o cassola i daurar la carn, afegir la ceba, pebrot, tomàquets i deixar ofegar tot junt.
Regar amb el vi, afegir el llorer i un picada fet amb l'all i julivert.
Incorporar 1 l. d'aigua, sal i coure tapat a foc lent durant 40 minuts o fins que el conill estigui pràcticament tendre.
Afegir els fideus i deixar coure fins que estigui al punt.
Servir immediatament.

Notes

Els recipients de fang són bons aliats quan realitzis un guisat de conill. Permeten la cocció molt lenta ideal per a carns com la del conill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se