Falda de vedella farcida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Poseu una cassola a foc lent amb la ceba finament picada i una mica d'oli. Deixar que es vagi fent, tapada, uns 15 minuts. A continuació, afegir les pastanagues, prèviament pelades i trossejades en trossos petits, i mantenir pausadament fins que agafin color daurat. Ja fet, es dipositen les pastanagues en un bol, al qual incorporarem els pebrots del piquillo, les olives, els ous cuits i les llesques de pa de motlle, tot això molt picat. Afegeix el got de llet i les carns de vedella i porc, prèviament picades. Barrejar tot fins a formar una farsa. Estendre sobre la falda de vedella. Embolicar aquesta sobre si mateixa i lligar-fortament amb fil de cuina. Condimentar amb sal, posar en una cassola el rotllo de falda farcit, amb una mica d'oli, el xerès i un got d'aigua. Posar la cassola a foc mitjà, tapar i deixar que es faci durant tres quarts d'hora, donant volta diverses vegades. Passat el temps, es diposita la carn de la cassola en una tartera, es posa a daurar al gratinador durant uns quinze minuts, es treu i es deixa refredar. Al cap d'una estona, es talla en rodanxes. La salsa on es va coure la carn es tritura i es passa pel xinès, per a continuació escalfar-la. Es posen els talls en els plats i es salseja.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se