Falda de vedella farcida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de falda de vedella,
  • 150 g. de carn de vedella,
  • 150 g. de magre de porc,
  • 5 pebrots del piquillo,
  • 1 ceba,
  • 3 pastanagues,
  • 12 olives verdes,
  • 2 ous durs,
  • 2 llesques de pa de motlle,
  • 1 got de llet,
  • 2 dld'olid'oliva i sal

Elaboració

Poseu una cassola a foc lent amb la ceba finament picada i una mica d'oli. Deixar que es vagi fent, tapada, uns 15 minuts. A continuació, afegir les pastanagues, prèviament pelades i trossejades en trossos petits, i mantenir pausadament fins que agafin color daurat. Ja fet, es dipositen les pastanagues en un bol, al qual incorporarem els pebrots del piquillo, les olives, els ous cuits i les llesques de pa de motlle, tot això molt picat. Afegeix el got de llet i les carns de vedella i porc, prèviament picades. Barrejar tot fins a formar una farsa. Estendre sobre la falda de vedella. Embolicar aquesta sobre si mateixa i lligar-fortament amb fil de cuina. Condimentar amb sal, posar en una cassola el rotllo de falda farcit, amb una mica d'oli, el xerès i un got d'aigua. Posar la cassola a foc mitjà, tapar i deixar que es faci durant tres quarts d'hora, donant volta diverses vegades. Passat el temps, es diposita la carn de la cassola en una tartera, es posa a daurar al gratinador durant uns quinze minuts, es treu i es deixa refredar. Al cap d'una estona, es talla en rodanxes. La salsa on es va coure la carn es tritura i es passa pel xinès, per a continuació escalfar-la. Es posen els talls en els plats i es salseja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2957 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: