Lombarda amb pernil i pinyons
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 col llombarda gran,
- 1 glaçó i mig de brou concentrat,
- 400 mil.lilitres d'aigua,
- 3 llenques de pernil,
- 45 grams de pinyons i
- 50 mil.lilitres d'oli d'oliva.
Elaboració
En un recipient de cuina netegem molt bé la col llombarda i la tallem en tires fines.
En un bol tallem les llenques de pernil en quadrats petits i els reservem.
A continuació posem al foc una paella amb 50 mil.lilitres d'oli d'oliva, tirem el pernil i el ofeguem un parell de minuts.
Ens queda afegir la col llombarda a tires, el glaçó i mig de brou concentrat i 400 mil.lilitres d'aigua.
Ho deixem que es cogui tot a foc lent durant 90 minuts i si se'ns seca li afegim més aigua.
Mentre es fa la nostra llombarda, posem una paella al foc sense oli, tirem els pinyons i els deixem que es daurin.
Per acabar quan faltin 12 minuts per acabar la cocció, hi afegim a la nostra col llombarda els pinyons i deixem que s'acabi de fer.
Comparteix aquesta recepta: