Tupina de llangonissa, llom i costella

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Per fer la tupina de llangonissa, deixeu que la llangonissa s'assequi una mica i talleu-la.
En una cassola poseu molt d´oli i,quan sigui calent,tireu-hi la llangonissa i fregui-la.
En un pot de vidre o tupi poseu la llangonissa amb uns quans grans de pebre negre i cobriu-la d´oli .Serveix el mateix oli de fregir i, si comvé, podeu afegir-n´hi de cru.
La mateixa recepta serveix per a la butifarra negra, la costella i el llom.
Tapeu el pot quan l'oli sigui fred, altrament es faria malbé i no es conservaria

Notes

Es pot acompayar amb salsa de tomàquet, una samfaina, unes patates...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se