Llagostins amb rovellons

Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Saltegem en una cassola amb una mica d'oli, els llagostins nets, salats i empebrats,hi tirem el conyac un xic calent i els flamegem, els reservem junt amb el suc que han fet.
En la mateixa cassola comencem el sofregit, oli, la ceba tallada ben petita i en estar ben estofada, el tomàquet ratllat sense pell ni llavors.
Saltegem en una paella els rovellons.
Un cop el sofregit a punt, incorporem els llagostins, els rovellons i el fumet, ho deixem fent el xup-xup, mentre fem la picada, que la tirarem a la cassola de seguida, ja que és un plat que no necessita molta cocció.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se