Conill amb patates al perfum de llorer

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Trossejar el conill en trossos petits, salar i afegir els grans de pebre negre. Fregir en una cassola amb oli. Quan hagi agafat color, afegir la cabessa d'alls sencera i la fulla de llorer.
Picar la ceba, els pebrots (verd i vermell) i els dos grans d'all en daus petits. Afegir a la cassola i sofregir una mica. Abocar el vi i l'aigua.
Pelar les patates, trossejar i afegir a la cassola. Salar una altra vegada i coure durant uns 20 minuts.
Torrar les llesques de pa (al forn o amb la torradora). Treure la cabessa d'alls del guisat, pelar els grans, aixafar amb una forquilla, afegir un rajolí d'oli i una mica de julivert picat i barrejar bé. Untar el pa amb aquesta pasta.
Servir el conill i acompanyar amb el pa amb crema d'all.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se