Conill amb patates al perfum de llorer
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill
- 5 patates
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 cabessa d'alls
- 2 grans d'all
- 6 llesques de pa
- 1 got gran de vi blanc
- 1 got gran d'aigua
- Oli verge extra
- Sal
- 20 grans de pebre negre
- 1 fulla de llorer
- Julivert
4 racions
Elaboració
Trossejar el conill en trossos petits, salar i afegir els grans de pebre negre. Fregir en una cassola amb oli. Quan hagi agafat color, afegir la cabessa d'alls sencera i la fulla de llorer.
Picar la ceba, els pebrots (verd i vermell) i els dos grans d'all en daus petits. Afegir a la cassola i sofregir una mica. Abocar el vi i l'aigua.
Pelar les patates, trossejar i afegir a la cassola. Salar una altra vegada i coure durant uns 20 minuts.
Torrar les llesques de pa (al forn o amb la torradora). Treure la cabessa d'alls del guisat, pelar els grans, aixafar amb una forquilla, afegir un rajolí d'oli i una mica de julivert picat i barrejar bé. Untar el pa amb aquesta pasta.
Servir el conill i acompanyar amb el pa amb crema d'all.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.