Conill amb patates al perfum de llorer

Ingredients

  • 1 conill
  • 5 patates
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 cabessa d'alls
  • 2 grans d'all
  • 6 llesques de pa
  • 1 got gran de vi blanc
  • 1 got gran d'aigua
  • Oli verge extra
  • Sal
  • 20 grans de pebre negre
  • 1 fulla de llorer
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Trossejar el conill en trossos petits, salar i afegir els grans de pebre negre. Fregir en una cassola amb oli. Quan hagi agafat color, afegir la cabessa d'alls sencera i la fulla de llorer.
Picar la ceba, els pebrots (verd i vermell) i els dos grans d'all en daus petits. Afegir a la cassola i sofregir una mica. Abocar el vi i l'aigua.
Pelar les patates, trossejar i afegir a la cassola. Salar una altra vegada i coure durant uns 20 minuts.
Torrar les llesques de pa (al forn o amb la torradora). Treure la cabessa d'alls del guisat, pelar els grans, aixafar amb una forquilla, afegir un rajolí d'oli i una mica de julivert picat i barrejar bé. Untar el pa amb aquesta pasta.
Servir el conill i acompanyar amb el pa amb crema d'all.

1h 30min

Per


Recepta de cuina de Conill amb patates al perfum de llorer

Conill amb patates al perfum de llorer

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3384 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: