Lloms de besuc al gratinador

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escamem i netegem el besuc.
Separem els lloms i assaonem.
Posem a foc lent en una cassola amb l'oli i ofeguem la ceba picada.
Al cap d'uns minuts incorporem l'all picat i el pernil tallat en juliana.
A continuació se li afegeix el vinagre i es deixa reduir la salsa.
Quan s'hagi consumit afegim la salsa espanola i mantenim al foc uns 4 minuts.
Untem amb la mantega una cassola de fang, posem-hi els lloms i mullem amb la salsa.
Empolvorem amb el formatge i gratinar al forn durant 15 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se