Lloms de besuc al gratinador

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de 200 grams cada un,
  • 1 ceba picada,
  • 1 dl d'oli d'oliva,
  • 3 grans d'all,
  • 4 talls de pernil serrà,
  • 1 rajolí de vinagre,
  • 2 dl de salsa espanyola,
  • 10 gr de mantega,
  • 60 gr de formatge ratllat i
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Escamem i netegem el besuc.
Separem els lloms i assaonem.
Posem a foc lent en una cassola amb l'oli i ofeguem la ceba picada.
Al cap d'uns minuts incorporem l'all picat i el pernil tallat en juliana.
A continuació se li afegeix el vinagre i es deixa reduir la salsa.
Quan s'hagi consumit afegim la salsa espanola i mantenim al foc uns 4 minuts.
Untem amb la mantega una cassola de fang, posem-hi els lloms i mullem amb la salsa.
Empolvorem amb el formatge i gratinar al forn durant 15 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: