Lloms de besuc al gratinador
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 lloms de 200 grams cada un,
- 1 ceba picada,
- 1 dl d'oli d'oliva,
- 3 grans d'all,
- 4 talls de pernil serrà,
- 1 rajolí de vinagre,
- 2 dl de salsa espanyola,
- 10 gr de mantega,
- 60 gr de formatge ratllat i
- Sal.
4 racions
Elaboració
Escamem i netegem el besuc.
Separem els lloms i assaonem.
Posem a foc lent en una cassola amb l'oli i ofeguem la ceba picada.
Al cap d'uns minuts incorporem l'all picat i el pernil tallat en juliana.
A continuació se li afegeix el vinagre i es deixa reduir la salsa.
Quan s'hagi consumit afegim la salsa espanola i mantenim al foc uns 4 minuts.
Untem amb la mantega una cassola de fang, posem-hi els lloms i mullem amb la salsa.
Empolvorem amb el formatge i gratinar al forn durant 15 minuts.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.