Pollastre rostit

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem en una cassola amb oli, el pollastre i posem el foc fort fins que sigui daurat.
Hi afegim la ceba, els alls sense pelar, el tomàquet, el llorer i la canyella, abaixem el foc a la meitat i deixem fins que la ceba sigui rossa.
Afegim el conyac i deixem que s'evapori.
Afegim aigua o caldo i deixem anar fent el xup-xup durant uns 40 minuts a foc lent.L'aigua o el caldo dependrà del caldós que agradi mes o menys a cadascú.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se