Fideuà

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem oli en una paella i hi tirem els alls pelats però sencers.
Un cop els alls s'hagin enrossit, els treiem i amb l'oli ben calent tirem els fideus, els anem remenant fins que siguin ben rossos, i els traiem del foc i reservem.
A part, agafem la paella on farem la fideuà i fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, hi afegim la sípia tallada a daus, i ho deixem coure tot junt, afegim les gambes i donem unes boltes.
Posem els fideus, i ho barregem tot, i hi tirem el fumet de peix i esperem que els fideus absorbeixin el fumet.
Posem la paella al forn a gratinar uns minuts fins deixar els fideus secs i drets.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se