Bunyols de bacallà

Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un atuell fons, posem els dos rovells d'ou (reservem les clares), afegim la farina i la llet.
Treballem els ingredients per formar una pasta homogènia. Afegim l'all i el julivert picats, i el llevat.Esmicolem el bacallà i l'afegim a la pasta preparada. Deixem reposar 10 minuts.
Batem les clares a punt de neu, i les incorporem a la masa en el ultim moment i amb molt de compta per tal de que no es perdi la consistència.
Escalfem bastant d'oli en una paella. Amb una cullera petita anem posant la pasta a dins de l'oli molt calent, fins que siguin daurats. Escorrem els bunyols amb paper absorbent i ja son a punt per servir ben calents.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se