Crema de carbassa amb tortel·linis de formatge fresc

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

Elaboració

Per començar, ofegueu la ceba en una paella amb oli i mantega.
Després, afegiu-hi la carbassa tallada i deixeu-ho coure tapat a foc lent.
Mentrestant, poseu el Porto, la canyella, la pell de llimona, la pell de taronja i el sucre en un cassó i deixeu-ho reduir.
A continuació, mulleu la ceba i la carbassa amb una mica d'aigua i afegiu-hi la nou moscada i el pebre.
Deixeu-ho coure uns minuts més i tritureu-ho.
Tot seguit, bulliu els tortel·linis en un cassó amb aigua i escorreu-los.
I ja, per acabar, emplateu els tortel·linis i aboqueu-hi la crema de carbassa per sobre.
Decoreu el plat amb una mica de reducció de Porto i sèsam.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se