Crema de carbassa amb tortel·linis de formatge fresc

Ingredients

  • 1 kg de carbassa
  • 100 g de ceba
  • 100 g de mantega
  • sal
  • pebre blanc
  • nou moscada
  • 10 g d'oli de gira-sol
  • sèsam
  • aigua
  • 350 g de tortel·linis de formatge fresc -1/2 l de Porto negre
  • canyella
  • pell de llimona
  • pell de taronja
  • 1 culleradeta de sucre

Elaboració

Per començar, ofegueu la ceba en una paella amb oli i mantega.
Després, afegiu-hi la carbassa tallada i deixeu-ho coure tapat a foc lent.
Mentrestant, poseu el Porto, la canyella, la pell de llimona, la pell de taronja i el sucre en un cassó i deixeu-ho reduir.
A continuació, mulleu la ceba i la carbassa amb una mica d'aigua i afegiu-hi la nou moscada i el pebre.
Deixeu-ho coure uns minuts més i tritureu-ho.
Tot seguit, bulliu els tortel·linis en un cassó amb aigua i escorreu-los.
I ja, per acabar, emplateu els tortel·linis i aboqueu-hi la crema de carbassa per sobre.
Decoreu el plat amb una mica de reducció de Porto i sèsam.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Uau! Apuntada!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: