Guisat encestral de Castellfullit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim : la llonganissa, el pollastre, i la carn magra, salpebrats. Seguidament, afegim: la ceba, l'àpi, el tomàquet, i els alls.
A continuació, afegim un raig de ví blanc, i deixem que redueixí.
Tot seguit, afegim brou o aigua, que cobreixi les carns, i deixem que cogui, fins que les carns, són cuites. Corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula, acompanyat d'un bon pa de pagès.

1h 10min

Notes

Aquest guisat, el feien sobretot quan pujaven a Castellfullit, en èpoques de fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se