Pollastre amb pebrots, "Poblet"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el pollastre salpebrat. Quan està una mica rós, afegim: la ceba, l'àpi, els alls, la ceba picolada, i els pebrots escalivats, pelats tallats a juliana.
Deixem que cogui una estona tot plegat, i seguidament, afegim un raig de ví blanc, i l'aigua
fins a mitja cassola. Corregim de sal, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que el pollastre sigui cuit.

1h

Notes

Amb aquesta recepta, tanquem el cicle de receptes, del monestir de Santa Maria de Poblet.
Les properes receptes, serán del monestir de Vallbona de les Monjes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se