Risotto de bròquil i pernil

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

Elaboració

Separem i netegem el bròquil. Pelem la ceba i la piquem molt petita.
En una cassola escalfem l'oli i fregim la ceba a foc suau fins que estigui transparent, incorporem el bròquil i el pernil i ho deixem 5 minuts.
Hi afegim l'arròs, després el vi, remenem i deixem que s'evapori.
Afegirem el brou mica en mica a mesura que es vagi quedant sec. De tant en tant remanarem perquè l'arròs deixi anar el mido i quedi més cremós.
Quan l'arròs estic gairebé a punt i afegirem la sal i el formatge i li fem l’última remenada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se