Truita en suc

Ingredients

Utensilis

Olla per bullir els espinacs,picadora o morter, cassola de test per cuina de gas o cassola de ferro de parets gruixides per la vitro. 1 Paella (una mica més petita que la cassola) per fer la truita.

Elaboració

Fer bullir els espinacs 5 minuts.Escorre'ls bé perque deixin anar tot el suc.
Mentres, fer un sofregit amb la ceba i el pebrot vermell tot tallat petit.Deixar-ho coure a foc baix fins que la verdura estigui ben tova, afagir l'all trinxat i deixar coure un minut més.Triturar-ho tot al minipimer i reservar.
Posar els espinacs en una paella i sofregir uns minuts, després afagir els fesols escorreguts. Mentre es sofregeix una mica, batre els ous i afagir a la paella per fer una truita gruixuda.
Per la picada: posar tots els ingredients a la picadora o picar-ho al al morter.
A la cassola de test, posar un raig d'oli i afagir-hi la picada, Remenar un moment i afagir el sofregit, després afagir l'aigua i la truita que ha de quedar coberta de suc. Deixar que faci xup xup uns 5 minuts fins que la salsa espesseixi i ja està apunt per servir

35min

Notes

Si els espinacs sóm frescos, rentar-los bé . Però s'en necessiten 500 gr.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se