Pastís de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Ingredients:

Per al farciment:

Per a la cobertura:

Per decorar:

10 racions

Elaboració

Preparació:

Fonem part de la mantega amb les perles xocolata al bany maria i la reservem. Batem la resta de la mantega amb els rovells d'ou i el sucre fins que blanquegi. A aquesta crema afegim la farina tamissada, ho barregem amb la mantega i la xocolata foses. Afegim el llevat i la sal. Finalment, afegim les clares muntades a punt de neu.
Posem mantega en un motlle de 24 i hi posem la massa. Ho introduïm al forn a uns 180ºC durant uns 40 min (punxeu-lo per veure si està llest).
Treiem el pastís del forn i el deixem refredat, preferiblement desmotllat i sobre una reixa. Un cop fred, el tallem per la meitat amb compte.
Escalfem els 100 ml de nata i afegim els 200 gr de xocolata, desfem i deixem refredar. Amb aquesta xocolata farcim el pastís
Ara fem bullir la nata i afegim una miqueta d'aigua, i un cop ha bullit, ho retirem del foc i afegim la mantega i les perles de xocolata. Ho barregem fins obtenir una salsa brillant. Cobrim el pastís amb la xocolata.
TOTES LES MEVES RECEPTES A Bonissim.blogspot.com

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se