Pastís de xocolata

Ingredients

Ingredients:

  • 200 gr de sucre
  • 250 gr de perles de xocolata negra
  • 200 gr de mantega
  • 200 gr de farina per biscuit
  • 4 ous
  • un sobre de llevat
  • un polsim de sal

Per al farciment:

  • 100 ml de nata
  • 200 gr de xocolata

Per a la cobertura:

  • 250 ml de nata
  • 300 gr de perles de xocolata

Per decorar:

  • 150 gr de maduixes
  • 100 gr de virutes de xocolata blancaç
  • 100 gr de virutes de xocolata amb llet
  • 100 gr de virutes de xocolata negre
  • Unes fulles de menta

10 racions

Elaboració

Preparació:

Fonem part de la mantega amb les perles xocolata al bany maria i la reservem. Batem la resta de la mantega amb els rovells d'ou i el sucre fins que blanquegi. A aquesta crema afegim la farina tamissada, ho barregem amb la mantega i la xocolata foses. Afegim el llevat i la sal. Finalment, afegim les clares muntades a punt de neu.
Posem mantega en un motlle de 24 i hi posem la massa. Ho introduïm al forn a uns 180ºC durant uns 40 min (punxeu-lo per veure si està llest).
Treiem el pastís del forn i el deixem refredat, preferiblement desmotllat i sobre una reixa. Un cop fred, el tallem per la meitat amb compte.
Escalfem els 100 ml de nata i afegim els 200 gr de xocolata, desfem i deixem refredar. Amb aquesta xocolata farcim el pastís
Ara fem bullir la nata i afegim una miqueta d'aigua, i un cop ha bullit, ho retirem del foc i afegim la mantega i les perles de xocolata. Ho barregem fins obtenir una salsa brillant. Cobrim el pastís amb la xocolata.
TOTES LES MEVES RECEPTES A Bonissim.blogspot.com

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!