Flors de carabossó

Ingredients

  • Flors de carabassó
  • Formatge philadelphia
  • Farina
  • Aigua de vichy
  • Sal
  • Oli

Elaboració

Rentar i eixugar les flors de carabassó.
Posar el formatge dins d'una màniga pastissera, amb una boquilla estreta, i amb comte farcir les flors.
Amb la farina , el vichy i la sal fer una pasteta, sucar-hi les flors i fregir-les amb força oli i ben calent.
Son delicioses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ganxeta diu:
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran més bones. És evident que hi ha receptes que es poden millorar.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: