Braç de gitano

Ingredients

  • Ingredients
  • 50 gr de farina
  • 50 gr de maizena
  • 120 gr de sucre
  • 3 ous
  • 200 ml de nata
  • 250 gr de xocolata
  • 250 ml de nata

Elaboració

Precalentar el forn a 180º.
Separar les clares de les rovells, batre les rovells amb el sucre fins que blanquegin, quan tripliquin el seu volum i afegim la farina i la maizena tamisada, tot remenat amb una espàtula fins que s'integri.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior, remenant suaument per que les clares no baixin. En una safata i posem paper de forn prèviament engrasat amb una mica de mantega i aboquem la massa procurant que el gruix sigui uniforme.
Ho posem al forn uns 10 minuts.
Retirar la lamina de pa de pessic del forn i l'enrrotllar-la amb un drap humit, això evitara que el pa de pessic s'obri i es trenqui al farcil.
Escalfar els 200 ml nata i desprès i afegir-hi la xocolata, remenar be per que no quedi cap grumoll i deixar refredar.
Muntar la nata amb una mica de sucre, afegir-hi una tercera part de la xocolata que desfeta i acabar de muntar.
Obrir el pa de pessic i farcir-lo amb la trufa, enrrotllar i napar amb la resta de la xocolata desfeta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Bonissim Chus diu:
Hola a tots!
Vaig veure aquesta pagina i em va semblar genial.
Esteu fent una bona feina.
Jo tan sols soc una aficionada, però m'agrada molt cuinar.
Vaig crear el meu blog per tenir totes les meves receptes endreçades i guardades, i m'agrada compartir-les.
Gracies per visitar les meves publicacions i el meu blog.
Chus

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: