Salmo amb patates i ceba

Ingredients

  • Salmó
  • Ceba dolça
  • Patates
  • Farigola
  • Oli d'oliva verge

Elaboració

Tallar la ceba a rodanxes ben fines, posar-la en un bol amb unes branque de farigola fresca i cobrir-ho amb l'oli. Deixar-ho macerar 12 hores.
Bullir unes patates senseres amb pell, pelar-les i tallar-les a rodanxes, a sobre i posarem una capa de la ceva que hem preparat amb una mica d'oli i al damunt el salmó.
Aquet plat es serveix fret.
En el blog hi podeu trobar la recepte pas a pas. bonossim.blogspot.com


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: