Salmo amb patates i ceba

Ingredients

  • Salmó
  • Ceba dolça
  • Patates
  • Farigola
  • Oli d'oliva verge

Elaboració

Tallar la ceba a rodanxes ben fines, posar-la en un bol amb unes branque de farigola fresca i cobrir-ho amb l'oli. Deixar-ho macerar 12 hores.
Bullir unes patates senseres amb pell, pelar-les i tallar-les a rodanxes, a sobre i posarem una capa de la ceva que hem preparat amb una mica d'oli i al damunt el salmó.
Aquet plat es serveix fret.
En el blog hi podeu trobar la recepte pas a pas. bonossim.blogspot.com


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1266 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: